Creatieve workshops

Alle workshops kunnen ingezet worden voor een eenmalige workshop voor een gezellige avond of dagdeel met je team, familie of vrienden.

Schildercursus :

Telkens starten er nieuwe schilder cursussen. Een serie van 6 ochtenden schilderen met acryl op doek. Ontdek je eigen speelse creativiteit.

Als je nog geen ervaring hebt help ik je om op een speelse manier, zonder je te laten hinderen door onnodige kennis, vrij te ervaren welk plezier schilderen je kan geven.

Als je wel ervaring hebt en verder wilt gaan dan waar je je zelf afremt of jezelf herhaalt kun je hier andere creatieve bronnen aanboren en nieuwe inspiratie opdoen.

Wil je leren kijken op een manier waardoor je andere mogelijkheden ziet en wil je verdieping aanbrengen in je techniek dan is dit de misschien een geschikte schildercursus voor jou.

Maandagmorgen of dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur. kosten: 115,00 plus 2,50 per keer voor de verf als je deze niet zelf mee neemt.

Workshop: Art Journal café

Een kunstdagboek maken. Kunst in het klein. Je maakt een heel eigen, persoonlijk document. Je eigen creativiteit en stijl ontdekken. Elke 14 dagen nieuwe inspiratie, een andere techniek, een ander thema. Eindeloos mogelijkheden en materialen uitproberen. Zo verras je je zelf en komen er spontaan ideeën voor ander of groter werk. 

Allerlei dagelijkse dingen om je heen, alles wat je ziet kunnen opeens een uitgangspunt vormen voor het maken van een pagina. Zo creëer je oog voor kunstzinnigheid. Misschien ga je ervaren dat er een nieuwe manier van kijken ontstaat. En……iedereen kan het.

Voor ieder die houdt van tekenen, illustreren, schilderen, schrijven, dichten en handlettering. Net waar jij je het meest tot aangetrokken voelt.

Uit je mindful

Kom beleven bij   Uit je mindful hoe het is om uit je hoofd te komen en meer rust te krijgen. We gaan in deze bijeenkomsten samen op kunstzinnige wijze op ontdekkingstocht. Dit in combinatie met mindfulness. Grote kans dat we dan niet zullen verdwalen. De uitnodiging is steeds om niet het uiteindelijke product als doel te hebben. De ervaringen en het genieten onderweg van alles wat we in het proces tegen komen is het doel. En zo zal er als vanzelf toch mooi resultaat ontstaan!

Een mamadag cadeau

Op Moederdag een mammadag cadeau krijgen! Dat is origineel!

Een dag waarop je verwend wordt met gezellig samen zijn, met een high coffee, hartig en zoet. (Maar wie liever thee wil… dat kan natuurlijk ook)

Met medewerking van Frans de Grebber en Bas Bakt.

Het wordt een “Harten vrouwen dag”. Een dag waarin we ook creatief aan de slag gaan. Waarbij je je hart kunt ophalen. En alles los mag laten.  Een dag helemaal alleen  voor jezelf

.

EEN DAGJE ZIJN BIJ ZiEN.

Op zaterdag  11 mei 2019

Kosten: 50,00

Van 10:00 tot 14:00 uur.

Workshop: Een beweegplaat maken

Maak een minitheater voor je kind of kleinkind voor aan de muur. Een verhaaltje voor aan de muur waarop figuurtjes altijd op dezelfde manier bewegen. Toch is het voor jonge kinderen telkens weer een verassing. Het heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Een kabouter komt plots tevoorschijn……verdwijnt en het spel kan zich zo eindeloos herhalen.                                                   Je maakt de plaat van berkentriplex en beschildert het met aquarelverf.

Kom mee doen op een ochtendwerkplaats: Een aantal weken achtereen.                                                     Of in een weekendwerkplaats waarbij je zelf in de omgeving je logies regelt.

Workshop: Een deurharpje maken

In 3 bijeenkomsten, 1 x zagen, 1x beschilderen, 1x in elkaar zetten. Je maakt een prachtig, gezellig, zacht tingelend harpje voor de kinderkamer of slaapkamer of voor ieder andere deur in je huis. Ook hierbij de keuze uit allerlei verschillende ontwerpen en patronen.

 

workshop ecoprinten en collage:  

Hierbij gaan we aan de slag met bladeren , planten en bloemen. Ecoprints maken op papier. Deze gaan we later samen met allerlei andere soorten papier en met gedroogde bladeren enzovoorts schikken op een tweeluik van karton. De ondergrond wordt eerst beschilderd en als alles staat te pruttelen en te drogen hebben we een  gezellige high tea of  coffee. Daarna een compositie maken en alles vast lijmen.

Babyshower:

Een hele dag inclusief high tea of lunch. We gaan er samen met spel en creatief bezig zijn een heel gezellige en onvergetelijke dag van maken. Met leuke collage technieken iets voor jezelf maken.  Iets dat iedereen kan. En we kunnen samen één prachtig cadeau maken voor de aanstaande moeder!

Workshops voor speciale groepen

Voor  groepen, verjaardagen, vriendinnendag, personeelsuitjes en teambuilding is er van alles te organiseren. Dit kan zowel overdag of avonds, zowel op locatie als in het atelier van ZiEN (maximaal 8 personen).

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of meld je aan via  mail of telefoon.