webwinkel

AANBIEDING!! zo lang we in lockdown zijn nu de workshop Omarmen voor 5,00 euro. Geef je 06- nummer voor het doorsturen van de filmpjes en je e-mailadres door ( d.kiers@kpnplanet.nl ) en ik stuur je een Tikkie.

ART STORYBOOK  Workshops   kopen                                     

WORKSHOP No 13 OMARMEN a la Kawoosh.

Je hebt belangstelling om in een Art Storybook te gaan werken. De kunst van je dagelijks leven te maken en je zelf toe te staan te spelen met kleuren, vormen en materialen.

Als je een pagina thuis wilt maken dan stuur ik je de filmpjes en de stap voor stap beschrijving toe voor 10,50 euro. Betaal je van te voren dan kosten 5 workshops 50,- euro. Je kunt met een Tikkie betalen.

De onderstaande titels zijn te verkrijgen.

1. Coronavirus

De virussen vorm geven op een speelse en grappige manier. Oliekrijt, ecoline en een rietje. Droedelen met een fineliner. Hoe wil jij je deze bijzondere fase in je leven herinneren?

2 . Alles op zijn kop( je)

De hele wereld staat op zijn kop. Mixed media met onderliggend thema thee/ theetante. Tuttig theekopje tekenen.Hoe is jouw ultieme moment voor jezelf?

3. Pluutjes en Solletjes

Help!!! Wat kan er wel niet allemaal op mijn dak vallen?!! Ter bescherming het scherm er maar bij opsteken. Collage met mooie papiertjes, acrylverf, en eventueel spelden en scherven.

4. Verwend nest

Á la Francis Kylian: Een vogelvrouw met oliepastel en ecoline met tig vogeltjes op haar arm of in haar haar. Heb jij ook wel eens een sprookjeswens?

5. Luchtig Jurkje

Á la Ellen Kroeze: opruimen en al je zorgen te luchten hangen. Leren wolken schilderen met acryl. De jurkjes zijn uit lapjes stof geknipt. Wat verdient een frisse blik van jou?

6. Bloemenbruid

Romantiek: met een jurk van keukenrol en toiletpapier gekleurd met pastelkrijt komt ze er mooi op te staan. Een herfstbruid of winterbruid maken is ook een toffe variatie. Waar zou jij van kunnen dromen.

7. If i had a hammer:

Bloemen afdrukken door te hameren tussen twee vellen papier, een bloemenweide maken met o.a. aquarel. Wil je verdwalen in natuurschoon?

8. Buiten de lijntjes

Je vroegere basisschooltijd en herinneringen speels in kaart gebracht met gesso, balpen en stempels en een oude schoolfoto van jezelf. Waar denk jij als eerste aan als je je schooltijd voor ogen houdt?

9. Vreemde Vogels

Spuiten of spatten met willekeurig uitgescheurde stukken krant. Het           onverwachtste en het bijzondere zien. Werken met paintmarkers. Wie vind jij bijzonder?

10.  Luilakken

Frottage techniek á la Max Ernst. Maak je droomdekbed. Waskrijt en aquarelverf. Hoe lig jij graag te luilakken?

11. Gebakken peren

Met acrylverf een prachtige kleurenmix toveren op papier en hieruit peren knippen. Versieren met paintmarkers.  Compositie maken, vlak verdelen. Met welke gebakken peren wil jij niet blijven zitten?

12.  Aan banden én lintjes

Collage en compositie maken met o.a. tijdschriftfoto’s, bandjes, lintjes en kantjes én een oud sieraad en spiegelglas. Wat springt jou in het oog?

13.  Omarmen

Á la Kawoosh: 2 Gezichten schilderen op eenvoudige Picassoachtige wijze. Deze vormen een oase in een patchwork van patronen. Divers materiaal aquarel en collage. Wie wil jij virtueel omhelsen?

14.  Bosblues of herfstdans. 

Gedroogd blad, krijt, eventueel gaten in je ondergrond en naaien in papier met een achtergrond van aquarel in blokken. Welke sfeer kies jij, blij of droef?

15.  Beren binnen/buiten. 

Beer met acrylverf, een techniek waarbij je een mooie vachtstructuur    krijgt en veel aan het toeval wordt overgelaten. Werken met een verrassing dus 😉 Er zijn allerlei soorten beren, van knuffelberen tot beren op je weg. Welke beer wil jij omarmen?

16. (B)engelen.

Bladskeletten leren maken door het blad te bewerken en deze te schilderen en te verwerken in (b)engeltjes. Lekker over de top met veel glitters en glimmers of juist sereen en ingetogen. Welke Beschermd jou het meest?

17. Winternostalgie

Een nostalgische pagina! Even wegdromen naar de mooie, witte winters met gezelligheid en sneeuw. Het wordt een soort landschap waar van alles in kan gebeuren. Het mogen wonderlijke voorstellingen worden. Techniek Collage, potlood en krijt. Waar valt jouw oog op als je romantische vintage plaatjes zoekt?

Laat het maar weten welke workshop je wilt ontvangen. 

NB: Natuurlijk kun je evengoed op losse vellen papier of op doek werken als je dat prettiger vindt.