webwinkel

ART STORYBOOK  Workshops kopen:  7,50 Euro per stuk!                                   Geef je 06- nummer voor het doorsturen van de filmpjes en je e-mailadres en ik stuur je een Tikkie. http://zien-kunst.nl/contact/

NB: Natuurlijk kun i.p.v. in een boek evengoed op losse vellen papier of op doek werken als je dat prettiger vindt.

1. Coronavirus. De virussen vorm geven op een speelse en grappige manier. Oliekrijt, ecoline en een rietje. Droedelen met een fineliner. Hoe wil jij je deze bijzondere fase in je leven herinneren?

2 . Alles op zijn kop( je) De hele wereld staat op zijn kop. Mixed media. Met onderliggend thema thee/ theetante. Tuttig theekopje tekenen. Jouw ultieme moment voor jezelf?

3. Pluutjes en Solletjes Help!!! Wat kan er wel niet allemaal op mijn dak vallen?!! Snel het beschermscherm erbij opsteken. Collage met mooie papiertjes, acrylverf, en eventueel spelden en scherven.

4. Bloemenbruid
Met een jurk van keukenrol en toiletpapier komt ze er mooi op te staan. Een herfstbruid of winterbruid maken is ook een toffe variatie. Zo romantisch!!!!

5. If i had a hammer:
Bloemen afdrukken met behulp van een hamer. Een weelderige bloemenweide maken met o.a. aquarel. Werkt verslavend. Geen bloem is meer veilig 🙂

6. Buiten de lijntjes
Je vroegere basisschooltijd en herinneringen speels in kaart brengen met gesso, balpen en stempels en een oude schoolfoto van jezelf. Waar denk jij aan als je terugkijkt naar je basisschooltijd ?

7. Vreemde Vogels. Spuiten of spatten met willekeurig uitgescheurde stukken krant. Het onverwachtste en het bijzondere zien. Werken met paintmarkers. Wie vind jij bijzonder?

8.  Luilakken. Frottage techniek á la Max Ernst. Maak je droomdekbed. Waskrijt en aquarelverf. Kun jij genieten van niets doen?

9. Gebakken peren. Met acrylverf een prachtige kleurenmix toveren op papier en hieruit peren knippen. Versieren met paintmarkers. Leer een compositie maken en vlak verdelen. Inclusief patronen in de beschrijving.

10.  Aan banden én lintjes. Collage en compositie maken met o.a. tijdschriftfoto’s, bandjes, lintjes en kantjes én een oud sieraad en spiegelglas. Wat springt jou in het oog?

11.  Omarmen. Á la Kawoosh: Gezichten schilderen op eenvoudige Picassoachtige wijze. Deze vormen een oase in een patchwork van patronen. Divers materiaal aquarel en collage. Inclusief patronen in de beschrijving. Zo kun je iemand virtueel omhelzen!

12.  Bosblues of herfstdans. Gedroogd blad, krijt, eventueel gaten in je ondergrond en naaien in papier met een achtergrond van aquarel in aquarelblokken. Kies je een blijde of een meer melancholieke sfeer?

13. Beren binnen en buiten. In een ommezien met acrylverf en handige tips een prachtige beer creëren. Succes verzekerd. Wie heeft nou nooit eens last van beren op de weg 🙂

14. Bengeltjes. Werken met bladskeletten. Leer hoe je die zelf maakt en ze daarna transformeert in de liefste (b)engeltjes. Met Blauw en goud en glitters.

15. Winternostalgie. Een nostalgische pagina! Even wegdromen naar de mooie, witte winters met gezelligheid en sneeuw. Het wordt een soort landschap waar van alles in kan gebeuren. Het mogen wonderlijke voorstellingen worden. Techniek Collage, potlood en krijt. Leuk om romantische vintage plaatjes te zoeken?

16. A new world. Geïnspireerd op de Atlas van de belevingswereld. Met een knipoog naar Bauhaus, Pollock en andere moderne kunst. Je kunt al je wensen hier in kwijt. Lekker spontaan achter je kwast aan en stippelen Laagjes maken met acrylverf . Imagine!

17. Kussen. Met collage van mooie papiertjes en (olie)pastelkrijt. Inclusief patronen in de beschrijving. Wie breng je bij elkaar?

18. Op de koffie. Gezellig bij elkaar op de koffie en er een klein feestje van maken. Neem meteen maar even een duik in dat kostelijke vocht want zou het niet heerlijk zijn om, terwijl je van je gebakje smult, in geurende koffie te badderen? schilderen met koffie en aquarelverf. Met beschrijving plus patronen van twee Pop-ups.

19. Kom met lente. Hoe bonter hoe mooier. Naïeve en klungelige kommetjes tekenen met je favoriete materiaal. Hier in het voorbeeld met pastelkrijt. Heerlijk om eens alle kleuren onbekommerd te gebruiken!

20. Mijn naam is………… Een prachtige gecombineerde techniek met acryl, pastelkrijt, houtskool en Gesso. Steeds weer laag over laag werken. Zo krijg je snel een mooi schilderachtig effect. Het kan natuurgetrouw en met fantasiekleuren.

21. dromenvanger: Een simpele pop up in spiraalvorm versierd met zentangels en echte veertjes. techniek: Tekenen met fineliner en kleurpotlood. Vang je liefste dromen op!

24: Schaapjes tellen: Een ontspannen, simpele workshop met aquarelverf en

22: Schaapjes tellen: Een ontspannen, simpele workshop met aquarelverf en kleurpotlood. Je laten inspireren door toevallige vormen. Dartele schaapjes die al het andere denken even stop zetten.

23. Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen? Een verrassende techniek met waterverf en zout. Met reliëf van grote borduursteken. Inclusief patronen in de beschrijving. Bedenk wat je al niet mee kunt nemen op de fiets!

Laat het maar weten welke workshops je wilt ontvangen.